Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Restaurant EatCetera, de nieuwste aanwinst van Wageningen, opent haar deuren.

EatCetera is een op zichzelf staand restaurant, gelegen aan het Hof van Wageningen, hotel en congrescentrum (voorheen WICC). Met de verbouwing van EatCetera achter de rug, kunt u genieten van een prachtig interieur, waarin mooie details naar voren komen. Zo is het plafond gewelfd en heeft het restaurant een prachtige lichtinval.

In het à la carte restaurant zal, buiten de menukaart om, gewerkt zal worden met thema's. Deze thema's zijn gebaseerd op seizoensgerechten. Denk daarbij aan wildgerechten, paddenstoelen, asperges en kreeft. Echt Engels genieten kunt u met de High Tea en de croque monsieur zult u nergens anders meer willen eten. Toetjes om van te smullen, zoals verse pancakes met stroop, aardbeiencompote en Crème fraîche. Crêpes Suzette, een echte klassieker, wordt aan tafel geflambeerd.

Chef Kok Kristian Monsma en Maître Susanne Slagman verwelkomen u graag in restaurant EatCetera. EatCetera is geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur voor ontbijt, lunch en diner. Eatcetera heeft een eigen ingang, dus ook wanneer u niet in het hotel en congrescentrum verblijft, bent u van harte welkom om u te laten verleiden door de heerlijke gerechten.

EatCetera, waar uit eten een beleving is.

06-10-2008

Hof van Wageningen (voorheen WICC)
Hotel en Congrescentrum
Lawickse Allee 9
6701 AN WAGENINGEN
T +31-(0)317-490458
F +31-(0)317-490453
E info@wicc.nl
W www.wicc.nl


---- --