Gemeente Enschede

Een kijkje in de kunstwereld van Lysette Spit

Kunstenares `Lysette Spit' exposeert in Werkplein Enschede

In Werkplein Enschede is tot en met 31 oktober een expositie van schilderijen met `gemengde technieken' van Lysette Spit te bewonderen. Werkplein Enschede is naast het centrum voor werk en opleiding ook het centrum voor talent en creativiteit.

Lysette Spit is nog maar 21 jaar en nu al uitgegroeid tot een waar kunstenares. Ooit begon het als een onschuldige hobby en inmiddels heeft ze al vele exposities op haar naam staan. Lysette ging op zoek en ontdekte zo de wereld van de 'gemengde technieken'. Suiker, glaskorrels, steentjes, zand, verschillende soorten pasta's en nog zoveel andere materialen verwerkt ze allemaal in haar schilderijen. Ze begon in een bekende galerie in Hengelo en inmiddels heeft ze al meerdere exposities op haar naam gezet. Lysette werkt zowel in opdracht als voor zichzelf. `Zodra ik de kwast in handen heb, lijkt alles vanzelf te gaan. Ik voel me een uitverkoren persoon met mijn talent en hoop nog veel mensen blij te kunnen maken met mijn schilderijen'! www.lysettesgalerie.nl

Werkplein Enschede
Werkplein Enschede is de plek waar alle diensten op het gebied van werk en inkomen bij elkaar komen. De kracht van het Werkplein is de bundeling van expertise tussen CWI, UWV, de gemeenten Enschede en Haaksbergen en andere partijen op het gebied van werk. Samen werken zij aan één gestroomlijnde dienstverlening voor zowel werkgevers als werkzoekenden. Daarnaast is Werkplein Enschede voortdurend op zoek naar manieren om kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Geplaatst: 08 October 2008.

Bijlage(n)

Open 08-10-08_Biografie_Werkplein_Enschede__2_.doc in nieuw window 08-10-08_Biografie_Werkplein_Enschede__2_.doc

8 oktober 2008