Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 8 oktober 2008

Zakelijk rijden op hoog niveau:

Volop luxe in de Alfa 159 Business dankzij extra aantrekkelijk optiepakket

ALFA ROMEO NEDERLAND B.V.
Alfa Romeo biedt de zakelijke rijder een aantrekkelijk alternatief: de Alfa 159 Business met optiepakket. De van huis uit al zeer luxe Alfa 159 Business krijgt met dit tijdelijk leverbare pakket een extra dimensie. Het optiepakket bestaat onder andere uit; standaard lederen bekleding - met keuze uit vijf stijlvolle kleuren â-- en een Pioneer NavGate 700 full screen navigatiesysteem met de nieuwste technologie. De meerprijs voor het optiepakket bedraagt ¤ 1.495,- in plaats van ¤ 3.29.295,-. Een voordeel van ¤ 1.800,-. De Alfa 159 Businesss is leverbaar vanaf ¤ 28.795,-.
De Alfa 159 oogst sinds zijn introductie veel waardering. Een prachtig design, dynamische wegligging, krachtige motoren en een rijke uitrusting zijn de kernwaarden van Alfa's zakelijke middenklasser. De Alfa 159 Business heeft standaard Climate Control (links/rechts gescheiden), radio/CD-speler met acht speakers en RDS, multifunctioneel instrumentenpaneel, 10-voudig verstelbare voorstoelen en een lederen stuur en versnellingspookknop. Met het optiepakket komen daar standaard lederen bekleding, het Pioneer full screen navigatiesytseem en exclusieve aluminium dorpellijsten bij. Bij deze luxe auto voor de zakelijke rijder zorgen de cruise control, mistlampen vóór, Vehicle Dynamic Control en zeven airbags voor een comfortabel en veilig gevoel. Bovendien behaalt de Alfa 159 vijf sterren in de toonaangevende EuroNCAP test.

De Alfa 159 Business is leverbaar vanaf ¤ 228.795,-; de leaseprijs is vanaf ¤ 589. De normale prrijs van dit luxe optiepakket bedraagt ¤ 3.295,-, maar iis nu tijdelijk verkrijgbaar voor ¤ 1.495,-. Het optiiepakket heeft geen invloed op de fiscale bijtelling.