Gemeente Enkhuizen

Cursus 'vriendschap en relaties'

Op donderdag 9 oktober aanstaande start MEE Noordwest-Holland met de cursus vriendschap en relaties. Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die moeilijk kunnen leren of het speciaal onderwijs gevolgd hebben. Tijdens deze cursus wordt je geleerd hoe je vrienden maakt en hoe je relaties onderhoudt.
Ervaringen uitwisselen en oefenen
Het maken van vrienden en het onderhouden van vriendschappen en relaties is niet altijd even makkelijk. Hoe pak je dat aan? Waar moet je opletten? Hoe laat je merken dat je iemand aardig vindt? Hoe stel je je op binnen een relatie? Dit komt allemaal aan bod in de cursus. Het doel van de training is om te leren omgaan met alles wat te maken heeft met vriendschappen. Er zal met elkaar worden gesproken over ervaringen en vragen van de deelnemers en er wordt geoefend met de verschillende themas.

Inhoud cursus
De volgende onderwerpen zullen onder andere aan bod komen: kennismaken, vriendschap onderhouden, sociale vaardigheden, weerbaarheid en nog veel meer. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten die worden gehouden in het regiokantoor van MEE aan de Nieuwe Steen 36 in Hoorn. Er wordt telkens gestart om 19.30 uur en de avond duurt tot 21.00 uur.

Aanmelden en informatie
Opgeven kan tot 9 september via het Servicebureau op telefoonnummer 0229-789500. Deelname aan de cursus is gratis.

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl