Gemeente Aalburg


Praat mee over de WMO in Aalburg
wmo.gif

De Wet maatschappelijke ondersteuning is ingegaan op 1 januari 2007.

Elke vier jaar, voor het eerst uiterlijk in 2008, behoort het college van burgemeester en wethouders een beleidsplan vast te stellen.

Het beleidsplan de WMO in Aalburg is in concept gereed en zal naar verwachting in de gemeenteraadsvergadering van 25 november 2008 worden vastgesteld.

Over de inhoud van dit beleidsplan, wil het college graag de mening horen van inwoners, aanbieders van zorg en maatschappelijk middenveld. Ook de WMO- raad van Aalburg, betrokken bij dit beleidsplan, is benieuwd naar uw inbreng.

Als u als inwoner van de gemeente Aalburg mee wilt denken en praten over de Wmo in Aalburg bent u van harte welkom op 9 oktober aanstaande om 19.30 uur in dAlburcht, Perzikstraat 14 A te Wijk en Aalburg. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 22.00 uur.

Graag willen wij weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen, zodat wij het programma daarop kunnen aanpassen. Wilt u daarom telefonisch (0416 698722) of per email (j.lubbers@aalburg.nl ) voor 3 oktober laten weten of wij op uw aanwezigheid kunnen rekenen? Wij sturen u dan tegelijkertijd op verzoek een samenvatting van het concept-beleidsplan op. U kunt de tekst van het concept-beleidsplan ook onderstaand downloaden.


* Samenvatting concept beleidsplan Wet Maatschappelijke Ondersteuning.pdf