Syntens


---

Vernieuwers in de Twentse bouw verenigen zich

Bedrijven, overheden en kennisinstellingen hebben de handen ineen geslagen om in Twente de meest dynamische en concurrerende bouwsector van Nederland te creeeren. De drijvende kracht is ondernemerschap: natuurlijk van de bedrijven, maar vooral ook van de kennisinstellingen binnen het cluster bouw (onderdeel van het Innovatieplatform Twente).

Op donderdag 9 oktober a.s. zal het cluster zich dan ook met trots presenteren, onder de nieuwe naam Pioneering. U bent hierbij uiteraard van harte welkom! Wij verwachten u om 13.00 uur in de IJsbaan Twente, te Enschede (Colosseum 90, achter Go Planet).

Vakgenoten
Tijdens deze middag zullen onder andere de gedeputeerde van de Provincie Overijssel Carry Abbenhues en de voorzitter van de Regio Twente Peter den Oudsten het startsein geven. Verder zullen de innovatieve projecten van Pioneering zich presenteren. Daarnaast kunt u de inaugurele rede van lector Bas van der Veen (Saxion) bijwonen. En natuurlijk is er volop gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en bij te praten.

U kunt u aanmelden bij Lia van Dijk, l.a.vandijk@saxion.nl