Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Wilt u meepraten over de begroting 2009-2012?

Wilt u meepraten over de begroting 2009-2012?

Het college heeft een voorstel gedaan voor de begroting 2009 2012. De gemeenteraad behandelt de begroting op maandag 20 en donderdag 23 oktober, met als doel die de 23ste vast te stellen. Als voorbereiding op die besluitvorming, wil de gemeenteraad graag met inwoners van gedachten wisselen over de voorstellen van het college. Wat zijn uw ideeën over de plannen van de gemeente voor de komende jaren.

In Cultuurhuis Pléiade in Doorn houdt de raad open huis op donderdagavond 9 oktober. Vanaf 19.30 uur wordt u ontvangen in de raadzaal. De voorzitter van de gemeenteraad heet u welkom en neemt de bedoeling en organisatie van de avond nog even door. Daarna is er ruimschoots gelegenheid om in contact te komen met leden van de gemeenteraad en van de raadscommissies.

Ter voorbereiding op de bijeenkomst met de gemeenteraad verschijnt er volgende week donderdag 2 oktober een speciale bijlage in deze krant over de begroting. Laat weten wat u van de begrotingsplannen vindt; wat u aanspreekt, waar u denkt dat het beter kan of wat u mist. Ter ondersteuning van uw reactie kunt u ook een tekst mailen aan griffiesecretariaat@heuvelrug.nl. De raadsleden kunnen uw inbreng dan nog eens rustig nalezen.

Laatst gewijzigd: 26 september 2008