ABVAKABO FNV

Conferentie `Gezond werken in het hbo'

Op 9 oktober aanstaande organiseert Zestor arbeidsmarkt- en opleidingsfonds hbo, de conferentie `Gezond werken in het hbo, nu en in de toekomst'

Een van de grootste uitdagingen van hogescholen is de zorg voor en het behoud van bekwaam en vitaal personeel. Op deze conferentie wordt u, vanuit een maatschappelijke context, meegenomen naar de toekomst van arbeid en gezondheid in het hoger onderwijs. Vervolgens zullen wij met elkaar bespreken of wij nu de juiste aanpakken bij het behoud van kwaliteit en kwantiteit van medewerkers.

Gerenommeerde sprekers geven hun visie en dragen mogelijke oplossingen aan, waaronder mr. Anton Westerlaken en diverse lectoren. Ook de beste werkgever van 2007 en winnaar van de `Kroon op Werkprijs' zal een bijdrage leveren.

De conferentie is bestemd voor bestuurders, directeuren P&O, voorzitters MR en voor hen die zich beroepshalve bezig houden met het ontwikkelen en implementeren van gezondheidsbeleid op hogescholen, of vanuit een andere invalshoek in het thema ge﮴eresseerd zijn.

Deelname aan de conferentie is kostenloos. Voor het inschrijfformulier en het programma kunt u terecht op www.zestor.nl 22-09-2008 | Meer over: hbo, hoger beroepsonderwijs, onderwijs |