Gemeente Soest

Laat jezelf zien op de banenmarkt

Datum: 29/09/2008

9 oktober in bedrijfsverzamelgebouw De Stroom

De gemeente Soest organiseert samen met de ketenpartners, CWI en UWV op donderdag 9 oktober van 14.00 tot 20.00 uur een banenmarkt. Het is voor de zesde keer de ideale ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers in bedrijfsverzamelgebouw 'De Stroom' (gemeentehuis Soest).

Op de banenmarkt is iedereen van harte welkom die op zoek is naar een (andere) baan.

Er zijn verschillende werkgevers met vacatures aanwezig, zoals Thuiszorgservice Nederland, Tempo Team, SRO, Kruidvat en het CWI. De gemeente Soest zal zelf ook als werkgever diverse vacatures presenteren.

Bovendien kunnen werkzoekenden op de banenmarkt voor vragen en advies terecht bij de aanwezige opleiders en intermediairs. Bij de stand van het Uitstroom- en Activeringscentrum en het CWI kunnen bezoekers hun competenties en vaardigheden testen.

Ook worden er ieder uur demonstraties gegeven en is er de mogelijkheid om je fitheid te testen. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om een nieuwe baan te vinden.

Tijdens de banenmarkt wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Voor bezoekers zijn namelijk gratis poffertjes te krijgen. De banenmarkt in Soest maakt onderdeel uit van de Landelijke Banenmarkt die jaarlijks door het CWI wordt georganiseerd.

.