Gemeente Lelystad

Banenmarkt op 9 oktober

Op 9 oktober houden het CWI, UWV en de gemeente, verenigd in het Werkplein de Banenmarkt. Iedereen die op zoek is naar een baan of benieuwd is welke vacatures er in Lelystad en directe omgeving allemaal zijn, is van harte uitgenodigd.

Kennismaking

De Banenmarkt is ook een unieke gelegenheid voor werkgevers om zich te presenteren en personeel te vinden. Werkgevers kunnen daarnaast in gesprek gaan met de medewerkers van het Werkplein. Misschien heeft de werkgever nu niet direct personeel nodig, maar in de toekomst wel. Het Werkplein heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld kandidaten op te leiden om zo toch in de vraag te kunnen voorzien.
* Locatie: Werkplein Lelystad, Middenweg 5
* Datum: Donderdag 9 oktober 2008

* Tijd: van 14.00 uur tot 20.00 uur

* Toegang is gratis

Speeddates en elevator pitches

Veel bedrijven kunnen moeilijk aan personeel komen. De Banenmarkt op 9 oktober op het Werkplein Lelystad is dé ontmoetingsplek tussen werkzoekenden en werkgevers. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd om werkgevers en iedereen die een nieuwe baan zoekt bij elkaar te brengen; van speeddates en competentietesten tot korte elevator pitches.

Een stuntvlucht boven Lelystad

Onder alle bezoekers, werkgevers en HRM-ers verloten we dit jaar wel een heel bijzondere prijs namelijk: een stuntvlucht boven Lelystad! Bezoekers kunnen hun kaartje achterlaten in de daarvoor bestemde bus en binnen een week wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt. De winnaar mag de prijs natuurlijk ook weggeven, bijvoorbeeld aan een medewerker van de maand, een zakenrelatie of een geliefde.

Belangrijk voor werkgevers

Werkgevers die hun bedrijf willen presenteren tijdens de Banenmarkt aan toekomstige medewerkers, kunnen contact opnemen met Saskia van Wissen of Monique Bramer, telnr: 0320- 787787. Er zijn nog enkele standplaatsen beschikbaar. De kosten daarvan bedragen 200,= inclusief avondeten en hapjes en drankjes. Het is ook mogelijk om (gratis) vacatures op een groot bord te hangen. Daarvoor kan contact op worden genomen met Marthijs Berentschot of Cynthia van der Meer, telnr: 0320-279386. Werkgevers kunnen natuurlijk ook gewoon binnenlopen. Ook dan kunnen ze kans maken op de stuntvlucht!

---