Gemeente Capelle a/d IJssel

Lokale banenmarkt op donderdag 9 oktober

Op donderdag 9 oktober aanstaande vindt de landelijke Banenmarkt 2008 plaats met als thema Laat jezelf zien. Je bent van harte welkom op de Banenmarkt, waar een groot aantal beschikbare vacatures én leerwerkplekken bij elkaar zijn gebracht. Je krijgt hier de kans om werkgevers te ontmoeten die op zoek zijn naar jou! De Banenmarkt vindt plaats aan de Mient 24-26 (CWI) in Capelle aan den IJssel en start om 14.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Ook presenteren een aantal werkgevers zichzelf, hun bedrijf en de vacatures en/of leerwerkplaatsen.

Het programma is als volgt:

14.15 uur: Kraamzorg de Waarden

Heb je altijd al in de kraamzorg willen werken? Een VMBO opleiding met minimaal 2 vakken op C niveau? Dan is dit je kans!

15.00 uur: Lomansgroep Totaalinstallateurs

Leerling-monteurs die nu bij het bedrijf gaan starten en een BBL opleiding gaan volgen krijgen een scooter ter beschikking!

15.45 uur: Ondernemers Centrum Capelle

Heb je geen ervaring als telefoniste en/of receptioniste maar zou dit werk wel heel graag willen doen? Ben je enthousiast, representatief en gemotiveerd en heb je een (WWB of WW) uitkering? Dan is dit je kans!

16.30 uur: Staytec Engineering BV

Wil je als leerling- monteur in de elektrotechniek (BBL Opleiding) werken? Ben je in het bezit van een rijbewijs? Kom dan naar de presentatie. Je krijgt een leuke verrassing als je bij Staytec komt werken!

17.15 uur: Stichting Zorgbeheer de Zellingen

Wanneer je geïnteresseerd bent in het werken en leren in de functie van Facilitair medewerker (niveau 1 en 2) dan kun je, je tijdens de Landelijke Banenmarkt aanmelden.

18.00 uur: Aijer Arbeidsmarkt en Reïntegratie dienstverlening

Heb je net iets meer begeleiding nodig bij het vinden van werk? Hier ben je op het juiste adres!

18.30 uur: Albeda College, opleiding Zorg en Welzijn en opleiding Facilitair.