Gemeente Dongeradeel



---

Laat je CV checken op de Landelijke Banenmarkt in Dokkum

CWI, UWV en de gemeente organiseren op donderdag 9 oktober 2008 de zesde editie van de Landelijke Banenmarkt, het grootste banenevenement van Nederland. De organisatie richt zich op alle werkzoekenden, van herintreder tot positieverbeteraar en van starter tot 45-plusser.

Op alle locaties kunnen bezoekers deelnemen aan activiteiten om hun kansen op werk te vergroten. Er zijn workshops over solliciteren, netwerken en het starten van een eigen bedrijf. Ook is er informatie over werken in het buitenland en kunnen bezoekers online tests doen om beter inzicht te krijgen in hun interesses en kwaliteiten.

Dokkum

De Landelijke Banenmarkt vindt plaats op donderdag 9 oktober van 14.00 tot 20.00 uur op bijna honderd vestigingen van CWI, UWV en gemeenten in Nederland, waaronder in Dokkum.

Naast de presentatie van een groot aantal vacatures zijn er in Dokkum diverse standhouders, waaronder grote werkgevers uit de regio, uitzend- en detacheringbureaus en het bureau voor zelfstandigen Fryslân.
UWV en Gemeenten zijn aanwezig voor advies en informatie over (re-integratie)mogelijkheden. Bezoekers kunnen een CV-check laten doen bij ervaren personeels-adviseurs van verschillende bedrijven uit de regio. Het is ook mogelijk om persoonlijke competenties/kwaliteiten te laten testen en te weten komen hoe werkervaring kan worden opgewaardeerd tot een officieel ervaringscertificaat (EVC).

De banenmarkt in Dokkum is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door CWI, UWV en Gemeenten in het gebouw van CWI Dokkum, Dongeradijk 2.

Voor een overzicht van alle locaties en voor meer informatie biedt de website www.werk.nl uitkomst.