Gemeente IJsselstein


Kom naar de Banenmarkt!

Datum: dinsdag 30 september 2008
Donderdag 9 oktober is de Landelijke Banenmarkt, het grootste banenmarktevenement van Nederland! Deze Banenmarkt biedt kansen voor iedereen die aan het werk wil. Inwoners van IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Vianen en Houten zijn welkom in het CWI op de Zoomstede in Nieuwegein van 14.00 tot 20.00 uur.

Deze dag biedt u de unieke mogelijkheid om op bezoek te gaan bij de werkgevers. Verschillende bedrijven zetten hun deuren open en geven u een rondleiding. U kunt bijvoorbeeld zien hoe er wordt gewerkt in de horeca, in de zorg en bij een productiebedrijf. Bedrijfsbezoek
Vanaf 14.00 uur vertrekken er gratis busjes vanaf het CWI om u naar de bedrijven te brengen. Tijdens het bedrijfsbezoek maakt u op een informele manier kennis met de werkgever. U krijgt informatie over vacatures. U proeft sfeer van het bedrijf.
Hebt u interesse in het bedrijf en wilt u daar aan de slag? Dan kunt u uw CV aan de werkgever geven en een afspraak maken voor een gesprek. Voorbereiding
In de week van de Banenmarkt biedt het CWI workshops. Daarin kunt u zich voorbereiden op de bedrijfsbezoeken. In de workshops komen de volgende vragen aan bod:

- Welke bedrijven passen bij mij?

- Welke vragen kan ik stellen tijdens het bedrijfsbezoek?
- Moet ik mijn CV aanpassen?
U krijgt ook tips over solliciteren en presenteren. Enthousiast?
U kunt zich tot 2 oktober aanmelden bij Nicole de Rooij van het CWI, telefoon: (030) 850 46 82 of bij uw contactpersoon van de gemeente Hans van de Berg, tel. (030) 686 16 76.
Wanneer u zich aanmeldt bent u verzekerd van een plaats in een van de busjes. Na uw aanmelding ontvangt u -kort voor de Banenmarkt- een bevestiging met onder andere de begin- en eindtijd. Tot ziens op de banenmarkt!