Gemeente Bussum

Laat jezelf zien!
Kopie van CWI Banenmarkt.jpg

Op zoek naar een (nieuwe) baan? Nieuwsgierig naar uw talenten en competenties? Altijd al een eigen bedrijf willen starten? Kom dan naar de landelijke banenmarkt!

Op donderdag 9 oktober 2008 vindt De Landelijke Banenmarkt plaats, met dit jaar als thema Laat jezelf zien. In het gemeentehuis van Huizen (Graaf Wichman 10) haken CWI Gooi Noord samen met de gemeenten Huizen, Bussum, Naarden en Muiden in op de zesde editie van de Landelijke Banenmarkt. Iedere werkzoekende, van herintreder tot positieverbeteraar en van starter tot 45-plusser, is welkom. De deuren zijn geopend van 14.00 19.30 uur en de toegang is gratis.

Tijdens de banenmarkt kunnen werkzoekenden kennismaken met diverse werkgevers uit de regio. Er zijn vacatures in alle sectoren en op elk niveau. Wie informatie zoekt over de combinatie leren en werken, opleidingsmogelijkheden of het ervaringscertificaat (EVC) is op de banenmarkt aan het goede adres. Ook werkzoekenden die in het buitenland willen werken kunnen terecht voor informatie en banen. Voor een overzicht van alle locaties en voor meer informatie over de lokale activiteiten biedt de website www.werk.nl uitkomst.