Gemeente Aalten


Informatiemiddag over Huisartsenpost Oost Achterhoek

Op donderdagmiddag 9 oktober a.s. wordt in de Mantelzorgsalon Lievelde, gevestigd in Kaasboerderij Weenink aan de Eimersweg 3 in Lievelde, een informatiemiddag gehouden over de Huisartsenpost Oost-Achterhoek.

De Huisartsenpost Oost Achterhoek is gevestigd naast het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk en heeft tevens een satellietpost in Borculo. Wanneer uw huisarts gevestigd is in de regio Oost Achterhoek dan kunt u tijdens de avonden, nachten, weekenden en op feestdagen terecht bij de huisartsenpost voor spoedeisende huisartsenzorg. De satellietpost in Borculo is alleen in de weekenden en op feestdagen geopend van 10.00 16.00 uur.

Medewerkers van de huisartsenpost komen deze middag vertellen over het reilen en zeilen van de gezamenlijke dienstverlening van huisartsen in de regio Oost Achterhoek. Ook is er de mogelijkheid om de volledig aangepaste auto van de spoedarts te bezichtigen.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingplek voor mantelzorgers van alle leeftijden. Mensen die voor iemand uit hun omgeving zorgen die chronisch ziek is, een beperking heeft of anderszins hulpbehoevend is. Ook familieleden, vrienden en anderen die graag meer willen weten over dit onderwerp zijn van harte welkom. De mantelzorgsalon is gevestigd in Kaasboerderij Weenink, Eimersweg 3 in Lievelde en is een initiatief van de VIT Oost-Gelderland. De bijeenkomst begint om 13.30 uur en eindigt om 16.00 uur. De toegang is gratis en voor de bezoekers staat de koffie en thee klaar!

Voor meer informatie bel de VIT Oost-Gelderland (0573) 43 84 00 of kijk op www.vitoostgelderland.nl.