Platform Biologica


Ondernemersbijeenkomst: nieuwe afzetkanalen
6 oktober 2008

Aanstaande donderdag, 9 oktober, wordt een werkbijeenkomst "Nieuwe afzetkanalen voor biologische producten" gehouden op landgoed Rhederoord in De Steeg(nabij Arnhem). Nieuwe afzetkanalen zijn in opkomst: catering, horeca, internet, huisverkoop en 'to go winkels' in (benzine)stations. Tijdens deze werkbijeenkomst komen de nieuwe ontwikkelingen aan de orde. Voor biologische ondernemers.

Tijdens de bijeenkomst vertellen deskundige sprekers uit praktijk en onderzoek over de kansen die zij zien en de wijze waarop zij biologische producten verkopen in de nieuwe afzetkanalen. In de aansluitende discussie staat centraal wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen bedrijf. De bijeenkomst duurt van 14.45 tot 18.30 en is gratis.

De bijeenkomst is de vijfde van een serie die Wageningen UR en de Vereniging van Biologische Productie en handelsbedrijven (VBP) organiseren onder de titel Het zit zó bij Bio. Doel van deze bijeenkomsten is om nieuwe onderzoekskennis voor markt en keten te confronteren met de praktijk van het bedrijfsleven. Interactiviteit en inspiratie staan hierbij centraal.

Wilt u deelnemen, geef u dan zo spoedig mogelijk op via info@biokennis.nl. Deelname is gratis. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Meer informatie: Herman van Keulen, tel. 0317-486370.

Biologica is via kennisnetwerk Bioconnect betrokken bij deze middag.