Saxion Hogescholen
BR>

ma 06 oktober 2008

Bedrijfsfilms bij Saxion

Persbericht over bedrijfsfilms bij Saxion in Enschede

Op 9 oktober start de Academie Bedrijfskunde en Ondernemen van Saxion in Enschede met ABO-tv. Naast nieuws van Saxion en het NOS-nieuws presenteert het bedrijfsleven zich door middel van bedrijfsfilms. Het bedrijf Pixx digital productions heeft in opdracht van deze Academie bedrijfsfilms van verschillende bedrijven gemaakt. De eerste bedrijven die zich op deze manier binnen een Saxion academie presenteren zijn: Stedelijk Wonen, Nieuwenhuis Groep, Switch Automatisering bv, Aan de Stegge, Serboucom, Ten Brinke Groep, Schuitema en Alkondor.

Bedrijven kunnen zich via dit medium presenteren als stagebedrijf of toekomstig werkgever van de studenten.

Binnen de academie Bedrijfskunde en Ondernemen speelt het bedrijfsleven een grote rol. De opleidingen Technische Bedrijfskunde, Bouwmanagement en Small Business hebben allemaal een belangrijke praktijkcomponent in de opleiding: studenten voeren praktijkopdrachten voor een bedrijf uit, vervullen een stageplek, voeren een afstudeeropdracht uit of een deskundige uit het bedrijfsleven is betrokken bij de beoordeling van de afstudeerscriptie.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Corrie Hemkes, PR-coördinator van de Academie Bedrijfskunde & Ondernemen van Saxion, locatie Enschede, telefoon 053-487 13 90.