Gemeente Hoorn


Officiële opening schoolgebouw Bangert en Oosterpolder

6 oktober 2008 - Donderdag 9 oktober is de officiële opening van het nieuwe schoolcomplex in de wijk Bangert en Oosterpolder aan de Lage Hoek. De openingshandeling wordt door wethouder Ronald Witteveen verricht.

Dit schooljaar is het gebouw in gebruik genomen door de openbare basisschool Socrates, de oecumenische basisschool Roald Dahl, de kinderdagopvang van Stichting Kinderopvang Hoorn en de peuterspeelzaal van Stichting Netwerk.

Dislocatie Naar verwachting komen de hoofdlocaties voor de twee basisscholen in 2011 in het centrumgebied beschikbaar. Het gebouw aan de Lage Hoek wordt dan een dislocatie. Op deze manier wordt voldoende ruimte geboden voor het verwachte groeiende aantal basisschoolleerlingen in de wijk Bangert en Oosterpolder.

Rondleidingen Op donderdag 9 oktober zijn er doorlopend rondleidingen mogelijk door het gebouw. Geïnteresseerden zijn tussen 16.30 en 18.30 uur van harte welkom een kijkje te nemen bij de basisscholen, de kinderopvang en de peuterspeelzaal. Ook is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor meer informatie over: de openbare basisschool Socrates: www.obssocrates.nl de oecumenische basisschool Roald Dahl: www.roalddahlschool.nl de kinderopvang: www.kinderopvanghoorn.nl de peuterspeelzaal: www.netwerkhoorn.nl