GGN Gerechtsdeurwaarders Utrecht verhuist naar de Europalaan 500

07/10/2008 10:52

GGN Gerechtsdeurwaarders Utrecht

Talloze onderzoeken wijzen uit dat de markt van de incassobureau's en deurwaarders explosief toeneemt. De redenen hiervoor zijn legio. Enerzijds doordat het betaalgedrag in Nederland sterk verslechtert tussen particulieren en bedrijven, anderzijds tussen bedrijven onderling. Om deze marktontwikkelingen voor te zijn, het innovatieve karakter van GGN Gerechtsdeurwaarders Utrecht te onderstrepen en onze klanten in deze nieuwe tijden op een resultaatgerichte wijze te kunnen helpen,

opent GGN Gerechtsdeurwaarders Utrecht op donderdag 9 oktober 2008 officieel haar deuren in Utrecht aan de Europalaan 500.

AMREF

De opening zal worden verricht door mevrouw Jacqueline Lampe, directeur AMREF Flying Doctors. Hierna wordt er een rondleiding gegeven met aansluitend een borrel.

GGN

GGN Gerechtsdeurwaarders Utrecht is onderdeel van Groep Gerechtsdeurwaarders Nederland (GGN). GGN is een creditmanagement organisatie met een landelijk netwerk van deurwaarderskantoren. Vanuit het hoofdkantoor wordt de volledige minnelijke (buitengerechtelijke) incasso verzorgd op consumenten en bedrijven, voor opdrachtgevers met grote volumes incassozaken. GGN kent 31 gerechtsdeurwaarderskantoren, verspreid over het gehele land. Hier werken ruim 1.400 goed opgeleide medewerkers, waaronder incassospecialisten, gerechtsdeurwaarders en juristen.





http://www.utrecht.ggn.nl