Gemeente Enkhuizen

Radio-uitzending Politiek West Friesland

Burgemeester Jan Baas is deze week één van de gasten in het radioprogramma 'Politiek West Friesland' op Radio West Friesland.

Donderdag, 9 oktober behandelt het programma Politiek West-Friesland de gemeentelijke herindeling van Oostelijk West-Friesland. Gespreksleider Jan Burger ontvangt in het eerste uur Jan Baas, burgemeester in Enkhuizen, Barbara Reus, wethouder Stede Broec, Theo van Eijk, burgemeester Medemblik en Jack van Es, wethouder Hoorn. De herindeling van West-Friesland is al jaren achteréén het punt van discussie. Komt er nu wel of niet één Westfriese gemeente?

In het tweede uur praat Johan Ursem met voormalig wethouder en ereburger van Medemblik Jan Entius. Over zijn leven in de politiek, maar ook over de horeca en het huidige alcoholbeleid zal Entius zijn verhaal vertellen. Entius is naast zijn politieke loopbaan jarenlang voorzitter geweest van de Koninklijke Horeca. Wat vindt hij van het huidige alcoholprobleem in West-Friesland en is het rookbeleid een blok aan het been van menig kroegeigenaar?

Politiek West-Friesland wordt van 21.00 tot 23.00 uur uitgezonden op 103.9 en 107.4 fm in de ether en 89.0 fm op de kabel en is ook wereldwijd rechtstreeks vanaf de website www.westfrieslandradio.nl te beluisteren. Op zondagochtend, 12 oktober volgt de herhaling vanaf 09.00 uur.
Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl