Politie Drenthe

Donderdag

Assen, 09-10-2008

Auto te water

PEIZE Woensdagmiddag raakte een 41-jarige vrouw uit Peize met haar auto in het water van de sloot naast de Groningerweg. Ze was om onduidelijke redenen in de berm terecht gekomen en was daarna de controle over de auto kwijtgeraakt. Ze kon zelf uit de auto komen maar haar dochtertje van twee jaar zat in het kinderzitje. Met hulp van een aantal omstanders is het kind uit de auto gehaald. Het meisje is gereanimeerd en met de traumaheli naar het ziekenhuis in Groningen gebracht. (08-182137)

Alcomobilist aangehouden

EMMEN Woensdagnacht reed een 37-jarige man uit Emmen met zijn auto over de Rondweg terwijl hij had gedronken. Bij de blaastest kwam hij uit op 0,65 promille. De man had geen rijbewijs, dat was al eerder ingevorderd. (08-182262)

Inbrekers op heterdaad betrapt

ZUIDLAREN Woensdagnacht heeft de politie twee mannen aangehouden die op heterdaad waren betrapt bij een inbraak. Even na 4.00 uur kwam er een melding dat twee personen liepen op het terrein van Dennenoord. Agenten troffen de twee daar aan en hebben ze aangehouden. De twee, een 22-jarige man uit Veendam en een even oude man uit Hoogezand zijn voor een nader onderzoek ingesloten. (08-182274)

Aanhouding na winkeldiefstal

MEPPEL Woensdagmiddag is een 17-jarig meisje uit Staphorst betrapt bij een winkeldiefstal in een supermarkt aan de Grote Akkerstraat. Ze is ingesloten in afwachting van een voorgeleiding aan de Rechter Commissaris, omdat ze nog meer zaken open heeft staan. (08-182187)

Man aangehouden wegens vernieling

ASSEN Woensdagmorgen heeft de politie een 28-jarige man uit Assen aangehouden. Hij had een raam vernield van een pand aan de Beilerstraat, volgens hem zelf om er te kunnen slapen. Hij krijgt een proces-verbaal voor de vernieling. (08-182076)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u contact met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u contact opnemen met telefoon 0592 451280.