RTL Group

Paul Siero nieuwe commercieel directeur RTL Nederland

Paul Siero (45) wordt per 1 december de nieuwe commercieel directeur van RTL Nederland. Siero is afkomstig van LOréal Nederland, waar hij sinds mei 2006 marketingdirecteur is van alle Luxe producten divisie. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor de marketing van merken, zoals Lancome, Diesel, Giorgio Armani, Helena Rubenstein en Ralph Lauren. Siero werkt al jaren bij LOréal waar hij verschillende senior management functies heeft bekleed op het gebied van marketing en sales, zowel in Nederland als internationaal. Hij was daarbij bovendien verantwoordelijk voor het succesvol herinrichten van de sales en marketing organisatie van LOreal Luxe producten divisie.

Bert Habets, CEO van RTL Nederland over de aanstelling van Paul Siero als commercieel directeur Ik ben verheugd over de toetreding van Paul Siero tot de directie van RTL Nederland. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst bij LOréal en is een expert op het gebied van innovatieve marketingconcepten. RTL legt zich steeds meer toe op het vanaf de basis ontwikkelen van onderscheidende crossmediale communicatiemogelijkheden in een strategische samenwerking met adverteerders. Met zijn kennis en ervaring op dit gebied is Paul in de directie van RTL Nederland dus uitstekend op zijn plek.

Paul Siero over zijn benoeming tot commercieel directeur bij RTL Nederland: Vanuit mijn functie bij LOréal heb ik RTL Nederland heel goed leren kennen. Mijn overstap naar dit professionele mediabedrijf met een zeer kwalitatief aanbod aan marketing- en communicatiemogelijkheden voor adverteerders is voor mij dan ook een fantastische uitdaging. Mijn jarenlange ervaring met de versterkende werking van televisie op de merken van LOréal wil ik graag gebruiken voor het verder uitbouwen van het crossmediale aanbod van RTL Nederland en het verstevigen van het marktleiderschap in televisie.

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim Koppenol, Afdeling Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718597 of kim.koppenol@rtl.nl.