Verkeer en Waterstaat doet mee aan nationale Filevrije dag

Minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat heeft zijn medewerkers opgeroepen om deel te nemen aan de nationale Filevrije dag. Als grote werkgever is het ministerie er van overtuigd dat door onderling goede afspraken te maken en faciliteiten te bieden op de werkplek, werkgevers en -nemers kunnen bijdragen aan het bereikbaar houdeen van Nederland.

Het ministerie ziet de nationale Filevrije dag als werkdag van de toekomst. Voor zijn medewerkers heeft het ministerie verschillende acties georganiseerd om te stimuleren dat zij anders reizen. Zo is er een ontbijt voor vroege vogels en ontvangen fietsers een kop koffie en broodje. Ook voor collega's die de avondspits mijden is er iets lekkers. Verder zijn vergaderingen zo gepland dat de spits gemeden wordt.

Deze Filevrije dag past binnen het beleid van VenW om plaats- en tijdonafhankelijk werken voor haar medewerkers meer beschikbaar te maken. De ervaringen van deze dag spelen daarin een grote rol spelen. Op deze manier wordt er gewerkt aan de werkdag van de toekomst.

Noot aan redacties (

RVD Mediafeed