Gemeente Boskoop


Aanmelden kandidaten Bronzen Conifeer

Het is inmiddels een goede gewoonte om elk jaar iemand in het zonnetje te zetten als waardering voor het werk dat hij of zij voor de Boskoopse gemeenschap doet. Dit gebeurt traditiegetrouw door burgemeester Rijsdijk, die tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente het kunstwerk "de Bronzen Conifeer" uitreikt. Dit kunstwerk is een gemeentelijke onderscheiding voor een inwoner die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor anderen. Ook groepen en echtparen komen voor de gemeentelijke onderscheiding in aanmerking.

Aanmelding kandidaten uiterlijk 1 december
De gemeente roept verenigingen, organisaties, bedrijven en inwoners op om personen aan te melden die voor deze onderscheiding in aanmerking komen. Mensen die het verdienen om op deze wijze eens in de schijnwerpers te worden gezet. Personen die vorig jaar zijn aangemeld, maar toen geen Bronzen Conifeer hebben ontvangen, worden automatisch als kandidaat meegenomen. Het kan namelijk zijn dat er dat jaar meerdere geschikte kandidaten voor de Bronzen Conifeer waren, waardoor één van de kandidaten net buiten de boot is gevallen.

U kunt uw kandidaat tot en met 1 december 2008 schriftelijk aanmelden voor deze prijs. Vergeet niet de reden van de nominatie te vermelden en het adres en telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Uw aanmelding kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders, Raadhuisplein 1, 2771 EK Boskoop.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van Communicatie, tel. (0172) 219500.


----------------------------------------------------------- Einde Persbericht --------------------------------------------------

Voor vragen kunt u terecht bij de medewerkers van Communicatie, tel. 219558 of 219553.