Edux Onderwijsadvies zijn enthousiaste verkopers voor de Happy People

09/10/2008 14:39

Edux Onderwijsadvies

Edux Onderwijsadvies zijn enthousiaste verkopers voor de Happy People of the World Foundation!

Edux Onderwijsadvies werkt samen met de charitatieve instelling Happy People of the World. Op vrijdag 10 oktober a.s. organiseert Edux Onderwijsadvies een evenement voor haar medewerkers.

Dit evenement staat volledig in het teken van teamwork en commerciële resultaatgerichtheid en dat op een letterlijk GOEDE manier!

Doel van de middag is namelijk om geld te verzamelen voor het goede doel Happy People of the World, dat opgericht is door de bekende kunstenaar Berrie Martens uit Chaam.

De Happy People of the World Foundation zet zich in voor een betere wereld. Onder het motto 'Happy People make People happy' zetten zij zich in om 'One Better World' te realiseren. Deze foundation genereert op een inspirerende en vernieuwende manier geld en aandacht voor diverse goede doelen. Zij doneert onder andere aan Kika (kinder kankerfonds) en Unicef. De Happy People of the World Foundation werkt zelfstandig, internationaal en happy!

Vanuit de Edux-visie om een belangrijke bijdrage te leveren aan het creëren van een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren, leveren wij hier graag een bijdrage aan. Daarom gaan de Edux collega's Happy People of the World producten verkopen bij een aantal organisaties in Breda en Etten-Leur die ook zeer happy gezind zijn!

Organisaties die aan deze charitatieve actie meewerken zijn Hotel Trivium te Etten-Leur, Hotel Campanille te Breda, Hotel Princeville te Breda, de Sociale Verzekeringsbank (SVB) te Breda en Euretco te Breda.

De opbrengst van deze actie wordt aan het eind van deze dag door middel van een cheque gedoneerd aan de Happy People of the World Foundation, en wel aan de bekende kunstenaar en oprichter Berrie Martens zelf!

We zijn trots om ons met al onze relaties in te mogen zetten voor One Better World!

Over Edux Onderwijsadvies

Edux Onderwijsadvies richt zich op de begeleiding en advisering van onderwijsorganisaties in brede zin. In alles wat wij doen laten we ons inspireren door onze missie.

'Wij leveren een belangrijke bijdrage aan het creëren van een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren.' Daarbij willen we dé vanzelfsprekende partner in onderwijsontwikkeling zijn.

Hiertoe werken bij Edux ruim 135 professionals die zich elke dag inzetten om het onderwijs te laten stralen. Om deze ambitie te realiseren gaat Edux in haar ontwikkelingen en vernieuwingen nauwe samenwerkingsrelaties met haar klanten en met externe samenwerkingspartners.





http://www.edux.nl