AutoRai

SEAT introduceert aantrekkelijke Ibiza Last Edition

(10/9/2008)
In mei dit jaar maakte de nieuwe SEAT Ibiza zijn debuut in Nederland. De vorige Ibiza was de afgelopen jaren een groot succes in ons land. Vanwege dat succes besloot SEAT om deze Ibiza niet direct af te lossen, maar hem tijdelijk nog in het programma te houden naast de huidige, nieuwe SEAT Ibiza.

Om nu op een passende wijze afscheid te nemen van dit succesmodel introduceert SEAT niet één, maar twee zeer aantrekkelijke speciale uitvoeringen van de Ibiza: de Last Edition I en Last Edition II. De SEAT Ibiza Last Edition is leverbaar vanaf ⬠12.995,-.

Aan het einde van het jaar zal de succesvolle SEAT Ibiza definitief uit het modelprogramma verdwijnen. Dat SEAT dit niet ongemerkt voorbij wil laten gaan, wordt benadrukt door de introductie van twee aantrekkelijke special editions; twee sportieve modellen met een ongekend goede prijs-kwaliteitverhouding. Overigens moet wel een belangrijke kanttekening worden geplaatst bij de introductie van de Last Edition I en II, want op is in dit geval ook echt op.

Waardig afscheid
De Ibiza Last Edition I & II maken per direct hun opwachting in de SEAT-modellenreeks. De Last Edition I kent een zeer omvangrijke standaarduitrusting, met onder andere een Pioneer-radio met CD- en MP3-speler, 15-inch lichtmetalen wielen, airconditioning, cruise control en gentint glas. Deze uitvoering is uitsluitend leverbaar met de 85 pk sterke 1.4-liter benzinemotor. Met een vanafprijs van ⬠12.995,- neemt de Ibiza Last Edition I op een wel heel waardige wijze afscheid.

De SEAT Ibiza Last Editon II heeft een nog omvangrijkere standaarduitrusting dan de Last Edition I. Naast 15-inch lichtmetalen wielen, cruise control en getinte ramen wordt de Last Edition II standaard ook nog voorzien van volautomatische airconditioning, een radio/CD/MP3-speler met bediening op het stuurwiel en aux-in aansluiting, sportstoelen, mistlampen vóór en elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels. De SEAT Ibiza Last Edition II wordt geleverd in combinatie met de 1.6-liter benzinemotor met 105 pk en is leverbaar vanaf ⬠14.495,-.

De SEAT Ibiza Last Edition I en Last Edition II zijn beide per direct leverbaar via de SEAT-dealer.