Congrescentrum World Forum winnaar Green Award 2008

09/10/2008 16:48

Maes Okhuijsen

Michiel Middendorf: 'Deze prijs steunt ons in het streven naar meer klimaatneutrale evenementen.'

Het Haagse congrescentrum World Forum heeft woensdag de Green Award 2008 gewonnen. Op de MICE & Business Travel Fair nam Michiel Middendorf de prijs voor het beste 'groene' initiatief in 2008 ontvangst. De jury prees het World Forum Ethical Program waarmee het congrescentrum in Den Haag haar klanten stimuleert hun evenementen klimaatneutraal te organiseren.

In het juryrapport was de jury lovend over het World Forum Ethical Program. 'Het World Forum heeft het afgelopen jaar overduidelijk en ondubbelzinnig gekozen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het pleit voor het congrescentrum dat het niet alleen het goede voorbeeld toont, maar ook klanten de mogelijkheid geeft dit goede voorbeeld te volgen. Hulde!', aldus de jury.

Michiel Middendorf: 'Klimaat bewustzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor World Forum vanzelfsprekend. Deze MICE Green Award bevestigt dat wij op de goede weg zijn om onszelf en onze klanten te laten stilstaan bij het klimaat. Dat doen wij bijvoorbeeld met onze Green Event Checklist op de website, een document vol suggesties en ideeën om een evenement zo 'groen' mogelijk te maken.'

World Forum Ethical Program

World Forum zet zich op verschillende vlakken in voor ethisch en duurzaam ondernemen. Het World Forum Ethical Program omvat diverse maatregelen om keuzes op integriteit te toetsen en daadwerkelijk een verschil te maken voor een duurzamere samenleving. Als onderdeel van het Ethical Program stimuleert het congrescentrum ook haar klanten om hun evenementen klimaatneutraal te organiseren. World Forum gebruikt alleen groene stroom en kent lidmaatschappen bij onder meer Green Meeting Industry Council, MVO Nederland en United Global Compact.

World Forum

Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum, gevestigd in Den Haag, stad van Vrede en Recht. Het World Forum maakt zich sterk om van elke ontmoeting een bijzondere gebeurtenis te maken. Events that shape the World!

TCN

TCN is een jong en vernieuwend international vastgoedbedrijf. TCN ontwikkelt en exploiteert innovatieve vastgoedconcepten. De vastgoedonderneming is gestart in 1994 en ken teen onconventionele aanpak van complexe vastgoedprojecten. Geïntegreerd projectmanagement zorgt voor waardecreatie vanaf de conceptontwikkelingsfase tot en met het vastgoedbeheer. TCN wordt gevormd en gemaakt door meer dan 300 medewerkers.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl