Gemeente Reimerswaal


Werkzaamheden en aanvulling speeltoestellen op diverse speelterreintjes

Geplaatst op: 09-10-2008
door: ()

In de afgelopen jaren zijn er op verschillende speelterreintjes speeltoestellen verwijderd die niet meer voldeden aan de veiligheidseisen. Verder zijn er in de afgelopen jaren diverse verzoeken om aanpassing van terreintjes of aanvulling van speeltoestellen ontvangen. Binnenkort zullen daarom op verschillende speelterreintjes werkzaamheden uitgevoerd worden of speeltoestellen bijgeplaatst worden.

Hieronder volgt een overzicht van de speelterreintjes, werkzaamheden en speeltoestellen:

Watervliet Krabbendijke:
aanpassen ondergrond (gras wordt tegels, veerelementen worden in schors geplaatst), bijplaatsen duikelrek (ondergrond schors). Galjoenstraat Yerseke:
bijplaatsen duikel-glijcombi (ondergrond schors). Zeedijk Hansweert:
aanbrengen drainage, afvoeren houten blokken, bijplaatsen klimtoestel (ondergrond schors) en evenwichtstoestel.
Scoudestraat/Morlodehof Krabbendijke:
verwijderen veerelementen Scoudestraat, plaatsen veerelementen en draaitoestel op grasveldje nabij Morlodehof 11 (ondergrond schors). Boerhaavestraat Kruiningen:
bijplaatsen duikelrek (ondergrond rubber tegels) en betonnen poefs. Kruisbessestraat Krabbendijke:
vervangen schommel.
Vletstraat Yerseke: verplaatsen bank, bijplaatsen duikelrek (ondergrond rubber tegels) en betonnen poefs.

De speeltoestellen zullen in week 43 of 44 geplaatst worden. Met voorbereidende werkzaamheden zal mogelijk in week 42 begonnen worden. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, mag er door kinderen niet gespeeld worden op een speelterreintje waar op dat moment daadwerkelijk werkzaamheden uitgevoerd worden.
Voor nadere informatie over het voorgaande kunt u contact opnemen met mevrouw Op 't Hof van de afdeling Gemeentewerken, telefoonnummer (0113) 395 318.