Politie Zeeland


Politieberichten Zeeland 9 oktober 2008


W-1974-2008 Politie zoekt bestuurder bestelbusje ivm ongeval
De politie is op zoek naar de bestuurder van een bestelbusje die op donderdag 2 oktober jl. was betrokken bij een ongeval. Bij dit ongeval raakte een 14-jarige fietser uit de gemeente Veere gewond.
De jongen fietste die donderdag rond 15.30 uur over de Breeweg toen uit tegenovergestelde richting een bekende van hem kwam aangefietst. De 14-jarige jongen keerde om en werd daarbij aangereden door een achterop komend bestelbusje. De bestuurder heeft de jongen met zijn fiets vervolgens naar huis gebracht maar heeft helaas geen gegevens achtergelaten. Nadat de jongen thuis was afgezet, ging hij gelijk naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij een hersenschudding had opgelopen, een gekneusde en gescheurde kaak en letsel aan zijn knie. De onbekende bestuurder reed in een wit busje met vermoedelijk rode letters op de zijkant van bus.

W-1975-2008 Automobiliste rijdt tegen boom, Arnemuiden
Op de Verlengde weg naar Veere is donderdag rond het middaguur een 68-jarige vrouw uit Arnemuiden met haar auto tegen een boom gereden.
De vrouw dacht dat een traktor haar tegemoet kwam rijden en voordat ze er erg in had, botste zij tegen een boom. De gehele voorzijde van haar auto raakte daarbij beschadigd, zijzelf bleef ongedeerd.