Gemeente Abcoude


Projectbesluiten

Uitleg projectbesluit Ophogen en voorbelasten Winkelbuurt

Uitleg projectbesluit

Voor projecten is het mogelijk een projectbesluit te nemen. Een projectbesluit is de eerste fase van een bestemmingsplan. De gemeente heeft de verplichting om het projectbesluit binnen een bepaalde termijn in een bestemmingsplan te verwerken. Vooruitlopend hierop kan alvast worden begonnen met het realiseren van het project.

Hieronder treft u de verschillende projectbesluiten aan die in de gemeente genomen zijn met daaraan toegevoegd de bijbehorende documenten. De documenten kunt u via deze pagina raadplegen. De verslagen worden aangeboden in het PDF-formaat, welke is te bekijken met behulp van een Acrobat Reader. Als dit programma niet op uw computer is geïnstalleerd, dan is het gratis te downloaden bij Adobe.

Ophogen en voorbelasten Winkelbuurt

PROJECTBESLUIT Ophogen en Voorbelasten Winkelbuurt (Abcoude-Zuid), ex artikel 3.10 Wro Projectbesluit Ophogen en Voorbelasten Winkelbuurt (Abcoude-Zuid), ex artikel 3.10 Wro Burgemeester en wethouders van de gemeente Abcoude maken bekend dat volgens afdeling 3.4. Awb en artikel 3.11. lid 1 Wro van 10 oktober tot en met 20 november 2008 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis Raadhuisplein 3 te Abcoude het ontwerp projectbesluit voor het Ophogen en Voorbelasten Winkelbuurt (Abcoude-Zuid). Behoudens het ontwerpbesluit liggen ter inzage de ruimtelijke onderbouwing en de kaart. Tevens dient deze publicatie gelezen te worden als een aankondiging conform artikel 1.2.1. Bro

De stukken kunnen worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Het projectbesluit betreft het ophogen en voorbelasten Winkelbuurt (Abcoude-Zuid), gelegen ten zuiden van de Burgemeester Dedelstraat en ten westen van de Burgemeester Quarles van Uffordstraat in Abcoude. Het ophogen en voorbelasten houdt o.a. in het opbrengen van zand om het maaiveld te verhogen, het opbrengen van zand om zetting van de ondergrond voldoende te laten plaatsvinden en het (tijdelijk) aanpassen van de waterhuishouding mede in relatie tot de voorbelasting.

Gedurende voornoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerp projectbesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Abcoude, Postbus 5, 1390 AA Abcoude. Mondelinge zienswijzen kunnen in dezelfde periode op afspraak worden ingediend.

Acrobat PDF-bestand Ontwerpbeschikking

Acrobat PDF-bestand Tekening ophoogplan

Acrobat PDF-bestand Ruimtelijke Onderbouwing