Ingezonden persbericht

Europese tour Data Vault met Dan Linstedt

DNV Academy organiseert dit najaar een Data Vault seminar tour met de bedenker van deze modelleer methode voor enterprise datawarehouses, Dan Linstedt.

Unieke kans om te leren van de 'founding father' van Data Vault
DNV Academy en het bedrijf van Dan Linstedt, Genesee Academy zijn een exclusieve overeenkomst aangegaan. In 2008 en 2009 zullen zij in Nederland samen minstens vijf seminars organiseren. De eerstvolgende start 27 oktober 2008 in Nederland. Vervolgens introduceren we dit seminar in Frankrijk en Duitland. Wederom een ideale gelegenheid om de benodigde kennis van de bron te verkrijgen, en met de maker te discussiëren over de praktische toepassing.

Belangrijke rol
Data Vault is bezig aan een snelle opmars. Ook in Nederland gebruiken al meerdere grote organisaties het om hun centrale datawarehouse te modelleren. Dat het 1e seminar in juni van dit jaar zo snel uitverkocht was, geeft wel aan dat Data Vault een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst van het Data Warehousing vakgebied. DNV Academy is dan ook trots dat zij voor het organiseren van deze seminars een exclusieve samenwerking is aangegaan met Genesee Academy.

Certified Data Vault Expert
Na het Data Vault seminar kunt u ook nog aansluitend het bijbehorende examen afleggen.
In Nederland hebben 35 van de 50 deelnemers aan het seminar daarvoor gekozen. De meeste behaalden de bijhorende certificering en zijn voortaan een 'Certified Data Vault Expert'!

Signeersessie en introductie Data Vault
Om tegemoet te komen aan de grote belangstelling is een Awareness Data Vault sessie gepland op 31 oktober met als spreker Dan Linstedt. Hier zal Data Vault kort worden gepositioneerd en meer informatie worden gegeven over het seminar en de bijhorende optionele certificering. Deelname kost ¤ 65,- euro inclusief het nieeuwe boek van Linstedt 'The business of Data Vault modeling', dat hij na afloop zal signeren.

Inschrijven en informatie
Wilt u zich inschrijven of meer informatie over het Data Vault seminar en de Awareness sessie? Ga dan naar http://www.dnv.nl/nieuws_events/events/2008/datavaultseminarmetdanlinstedt.asp.