Ingezonden persbericht

Wonen en werken dichter bij elkaar met Dialogues Ports

Op de Nationale Filevrije dag zijn vier Dialogues Ports geopend, in Rotterdam, Woerden, Amsterdam en Purmerend. De Dialogues Ports zijn flexwerkruimtes waarmee ABN Amro een oplossing wil bieden voor het mobiliteitsprobleem en de CO2 uitstoot verminderen. In Woerden is de Dialogues Port officieel geopend door Wethouder Wim Groeneweg, in Rotterdam geeft Wethouder Jeannette Baljeu het startsein. Op beide plekken waren de wethouders zeer enthousiast over het initiatief, waar ze graag zelf gebruik van gaan maken.

De Dialogues Ports zijn bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een werkplek dichtbij huis of die gebruik wil maken van een inspirerende ruimte. Bedrijven die geĂŻnteresseerd zijn kunnen werkplekken reserveren via www.dialoguesport.nl. Vanuit deze flexwerkruimtes kunnen werknemers inloggen en op afstand toch aan het werk zijn en met collega's in contact blijven.

De Dialogues Ports zijn gevestigd in vastgoed van ABN AMRO en bieden een prettige en innovatieve werkomgeving met tien tot vijftien individuele werkplekken. Daarnaast zijn de ruimtes geschikt voor brainstormsessies en vergaderingen. Iedere locatie is voorzien van draadloos internet en videoconferentie mogelijkheden. De Dialogues Ports zijn ontwikkeld in samenwerking met KPN. De videoconference systemen zijn geleverd door TANDBERG: "Hoe beter mensen communiceren, hoe productiever hun werk." TANDBERG reikt hiervoor state-of-the-art videotechnologie aan.

Het bedrijf SportCareer maakt al gebruik van de Dialogues Port in Rotterdam. Hier werken zij drie dagen per week. "De locatie sluit perfect aan op de wensen van ons bedrijf. Dialogues Port Rotterdam is ruim opgezet, waardoor vergaderen en het ontvangen van klanten tot de mogelijkheden behoort. Hierdoor vormt het een uitstekende basis om door te groeien," aldus Matthe de Jong van SportCareer.

In 2009 zullen er nog eens tien vestigingen worden geopend verspreid over het land bij bekende verkeersknelpunten of die gemakkelijk bereikbaar zijn per openbaar vervoer.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht