Gemeente Bladel


Werken buitenshuis iets voor u?

Banenmarkt CWI, ISD en UWV op 9 oktober te Bladel

Op donderdag 9 oktober 2008 organiseren CWI Bladel, ISD de Kempen en UWV een banenmarkt van 14.00 tot 20.00 uur op het Werkplein de Kempen (in het CWI) aan de Markt te Bladel.

Hebt u op dit moment geen betaalde baan en ook geen uitkering? Denkt u er over weer eens iets buitenshuis te gaan doen? Tijdens de banenmarkt zijn medewerkers van ISD en CWI aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden.

Wat kan ISD de Kempen voor u betekenen?
Bij ISD de Kempen kunt u terecht voor een vrijblijvend en gratis advies over werk en reintegratie. ISD de Kempen heeft, in samenwerking met CWI Bladel, jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een parttime of een fulltime baan. Wij bieden onder andere:
* financiële ondersteuning bij het volgen van een cursus of opleiding
* ondersteuning bij het onderzoeken van uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt
* ondersteuning bij het in contact komen met werkgevers of uitzendbureau's
* ondersteuning bij sollicitatie- en onderhandelingsgesprekken
* advies over arbeidsmarkt, vrijwilligerswerk, opleiding, stageplaatsen, loonkostensubsidies.

Ook wanneer u nog niet direct van plan bent om te gaan werken, kan ISD de Kempen u van dienst zijn. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met een oriëntatie op de arbeidsmarkt. Ook kunnen wij eventueel een opleiding voor u betalen, waardoor u over enige tijd makkelijker aan een baan kunt komen.

Bij "werk" hoeft u natuurlijk niet alleen te denken aan werken in loondienst. U kunt ook een eigen bedrijf opzetten. Ook daarbij kunnen wij u misschien van dienst zijn.

Contact
Heeft u interesse of vragen hierover, neem dan contact op met ISD de Kempen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur op telefoonnummer 0497-361730 en via e-mail: isd@isddekempen.nl. U kunt ook nu al telefonisch een afspraak maken voor een gesprek op 9 oktober. Dan weet u zeker dat wij die dag alle tijd voor u hebben.