Gemeente Nijkerk


Landelijke Banenmarkt in Barneveld

Laat jezelf zien

Op donderdag 9 oktober vindt van 14.00 tot 20.00 uur de zesde editie van de Landelijke Banenmarkt plaats. Het grootste banenevenement van Nederland wordt op bijna 100 locaties in het land georganiseerd. In Barneveld op het Werkplein aan de Churchillstraat 69. De Landelijke Banenmarkt is dé ontmoetingsplek voor werkgevers en werkzoekenden. Het thema van dit jaar is Laat jezelf zien.

De heer G.J. van den Hengel, Wethouder Economische Zaken van de Gemeente Barneveld, zal de opening verrichten.

Voor iedereen die graag aan de slag wil, biedt de Landelijke Banenmarkt volop kansen. Er zijn interessante werkgevers en veel leuke banen. Werkzoekenden worden uitgenodigd om de banenmarkt te bezoeken.

Dit jaar worden wederom veel starters en mensen met relevante ervaring en opleiding verwacht. Dit zijn mensen die overwegen om van baan te veranderen. Maar ook mensen die al langer op zoek zijn naar werk of mensen met een arbeidshandicap.

De activiteiten op een rij
Op de banenmarkt in Barneveld is informatie over vacatures, maar ook over competenties, advies van een onafhankelijke arbeidsadviseur (van 14.00 tot 17.00 uur). Ook is er een arbeidsdeskundige van het UWV aanwezig en medewerkers van het Bureau Inkomensvoorziening Ondernemers Gelderse Vallei en het UWV geven informatie over hoe te starten met een eigen onderneming vanuit een uitkeringssituatie. Daarnaast is de Permar (Wsw) aanwezig voor informatie. Tevens kunt u informatie krijgen over het laten maken van een videopresentatie. Daarnaast wordt er kleuradvies gegeven.


- Om 14.15 uur start een workshop over het starten van een eigen bedrijf vanuit een WW of WAO/WIA situatie
- Om 15.45 uur start een workshop sollicitatievaardigheden Aan beide workshops kunt u deelnemen. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Samenwerking
De Banenmarkt in Barneveld wordt georganiseerd door CWI, UWV, en de gemeenten Barneveld, Nijkerk en Scherpenzeel.

Locatie: Churchillstraat 69 te Barneveld.