Gemeente Franekeradeel


Landelijke Banenmarkt 2008 - Franeker

Ontmoet en Vind
Op donderdag 9 oktober van 14.00 uur tot 20.00 uur kun je persoonlijk kennismaken met veel interessante werkgevers. Zij zijn geïnteresseerd in wat jij kunt. Laat jezelf dus zien op de Landelijke Banenmarkt bij het CWI in het Martinihûs in Franeker. De Landelijke Banenmarkt wordt georganiseerd door CWI, UWV en de gemeente.

Werkgevers uit de regio zijn aanwezig met hun vacatures maar ook los daarvan worden er vacatures gepresenteerd uit diverse branches op elk niveau. Ook is er informatie over opleidingen en allerlei andere zaken die met werk te maken hebben.

Op alle vestigingen is er aandacht voor competentietests. Deze maken u bewuster van uw interesses en persoonlijke kwaliteiten waardoor u een grotere kans op werk hebt.

Zoekt u werk of bent u toe aan een nieuwe baan, kom dan naar de Landelijke Banenmarkt! Alles is er op gericht om te ontdekken waar juist uw talent ligt. En wij kunnen u daarbij helpen.

De toegang is gratis!

Datum : 09-10-2008
Tijd : 14.00 - 20.00 uur
Locatie : Martinihûs Franeker
Plaats : Franeker
Toegang : gratis
Organisatie & Contact : Jildau Homminga, werkcoach Martinihûs, telefoon (0517) 78 95 85, e-mail: jildau.homminga@cwinet.nl en Wiebe Koudenburg, werkcoach Martinihûs, telefoon (0517) 78 95 72, e-mail: wiebe.koudenburg@cwinet.nl