Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 7 oktober 2008

"Trots op Nieuw West"

The New Generation organiseert 9 oktober een feestelijke netwerkbijeenkomst in de Meervaart voor iedereen die in Nieuw West werkt, leeft of is opgegroeid. Het thema van deze netwerkbijeenkomst is trots op Nieuw West. De bijeenkomst begint om 17:00 uur en eindigt om 22:30 uur.

Talenten Nieuw West
Een van de hoogtepunten van de avond is de boekpresentatie De zon komt op in Nieuw West. Burgemeester Job Cohen neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Allerlei talenten uit Nieuw West presenteren zich op verschillende manieren. Er is onder andere een modeshow van jonge ontwerper Samir Amezian (bekend van de Amsterdamse Fashion Week), een optreden van brassband Kalentura, signeersessies met geïnterviewden uit het boek en de Coconwedstrijd.

Coconwedstrijd
Voorafgaand aan 9 oktober wordt de Coconwedstrijd georganiseerd. Bewoners uit Nieuw West kunnen een idee of project indienen en daarmee E 5000,- euro winnen. Ook ondersteunt het Coconfonds het idee bij de uitvoering. Voordat de netwerkbijeenkomst begint, van 17:00 tot 19:00 uur, presenteren de indieners hun idee in 5 minuten voor een jury. Aan het einde van de avond wordt de winnaar bekend gemaakt door Tjeerd Herrema.

Netwerkbijeenkomst
The New Generation is een netwerk van mensen en organisaties in Nieuw West waar jong en oud, huisman en zakenvrouw elkaar ontmoeten en inspireren. Iedere bewoner of organisatie in Nieuw West kan hier deel van uitmaken. De vorige netwerkbijeenkomsten hebben ideeën, inspiratie en ontmoetingen opgeleverd. Hieruit zijn projecten ontstaan waar Nieuw West trots op is. Op de feestelijke avond van 9 oktober worden opnieuw talenten en kanjers uit Nieuw West belicht. Hiermee wil The New Generation een positief signaal afgeven en laten zien hoe trots zij is op Nieuw West!

//// EINDE PERSBERICHT ////
Noot aan de redactie
Voor meer informatie over The New Generation kunt u contact opnemen met Nejma el Maach tel: 06-12 25 55 39, email: n.elmaach@koersnieuwwest.amsterdam.nl. www.the-new-generation.nl

Programma:

17:00 uur Coconwedstrijd (op inschrijving)

18:30 uur Ontvangst met sterallure en limousine

19:30 uur Optreden Kalentura en officiële opening

20:00 uur Burgemeester Job Cohen ontvangt boek

20:15 uur Actieve pauze; met signeersessie, expositie, netwerken en meer

20:45 uur Bekendmaking winnaar Coconwedstrijd door wethouder Tjeerd Herrema

21:00 uur Modeshow van Samir Amezian

21:30 uur Feestelijke netwerkborrel met band Me and Baby Brother

22:30 uur Afsluiting

Presentatie van de avond: Mimoun Ouled Radi (Shouf Shouf Habibi) Dresscode: Feestelijk traditioneel

-----------------------


---- --