ICT Automatisering NV

PERSBERICHT

Barendrecht, 9 oktober 2008

ICT AUTOMATISERING EN VERUM KONDIGEN PARTNERSHIP AAN

ICT Automatisering N.V. (ICT) maakt bekend dat Verum B.V. en ICT Embedded B.V. op 8 oktober 2008 een samenwerkingsovereenkomst hebben ondertekend. Volgens deze overeenkomst zal ICT Embedded ASD (Analytical Software Design) consultancy diensten leveren ter ondersteuning van Verum s ASD:Suite. Verum zal zich richten op verdere toolontwikkelingen en het vermarkten de ASD:Suite.

Verum s ASD:Suite is een modelgedreven software-ontwikkelproduct. De ASD technologie draagt bij tot het vergroten van de ontwikkelproductiviteit in complexe en embedded systemen, daar het softwaresysteem mathematisch op volledigheid en correctheid wordt geverifieerd, alvorens één enkele codelijn is geschreven. De tool bewerkstelligt een aanzienlijke besparing in ontwikkelkosten en de gegenereerde software is gegarandeerd foutvrij.

ICT is de eerste partij die tot dit partnerprogramma toetreedt. Gebruikers van de Verum toolsuite zijn veelal hightech productontwikkelorganisaties. ICT biedt hen ondersteuning in het toepassen van de tooling, maar ook in het begeleiden van de veranderingen in de traditionele ontwikkelprocessen en organisatie-aspecten. "Onze kennis van de ASD:Suite in combinatie met domeinkennis en know how van ontwikkelprocessen van onze klanten (en in de nabije toekomst ook potentiële klanten van Verum) maakt ICT de ideale partij voor een efficiënte introductie van deze productieve manier van software ontwikkelen," aldus Frans Verouden, Branche Manager ICT Embedded. Arjen Klomp, Commercial Manager Verum: Een strategische samenwerking in de vorm van een consultancy partnership met ICT biedt Verum de mogelijkheid om, door de versterking van ASD kennis in de markt en het vergroten van de schaalbaarheid, de ASD:Suite succesvol te introduceren .

Profiel Verum
Verum ontwikkelt al ruim vier jaar ASD (Analytical Software Design). Als opvolger van de eerste generatie ASD tooling heeft Verum onlangs de pre-release van haar ASD:Suite, bestaande uit een ASD:ModelBuilder, ASD:ModelChecker en ASD:CodeGenerator, gelanceerd met de ambitie om in 2009 een volledig geïntegreerde ASD:Suite voor professioneel gebruik te lanceren. Verum is gevestigd in Waalre, vlakbij de High Tech Campus.

Profiel ICT
De activiteiten van ICT zijn onderverdeeld in de divisies ICT Embedded, ICT Solutions, ICT Duitsland en ICT Consultancy. ICT Embedded is marktleider op het gebied van embedded software-ontwikkeling. ICT Solutions richt zich op het software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De software-ontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. ICT Duitsland richt zich op het leveren van software gerelateerde diensten. Dit betreft zowel activiteiten op het gebied van embedded software als software voor het ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. ICT Consultancy biedt diensten met een hoge toegevoegde waarde aan op het gebied van systeemontwikkeling, zoals Requirements Engineering, Architectuur, Quality Assurance, Configuration Management en Testen,. De projecten van ICT worden zowel in huis, als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. ICT opereert vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen.




ICT Automatisering NV