Eindelijk een professioneel online netwerk voor ambtenaren

09/10/2008 09:00

Creative Venue BV

EINDELIJK EEN PROFESSIONEEL ONLINE NETWERK VOOR AMBTENAREN

Jongste burgemeester van Nederland eerste lid

Haarlem, 9 oktober 2008 - Ambtenaren kunnen vanaf vandaag online netwerken op http://www.overheidscircuit.nl. Tot nog toe ontbrak een professioneel netwerk voor ambtenaren. Terwijl ambtenaren juist veel behoefte hebben om kennis en ervaring met elkaar te delen.

De jongste burgemeester van Nederland, Mark Boumans (33 jaar en burgemeester van de gemeente Haren), heeft het netwerk geopend door zich als eerste lid aan te melden voor Overheidcircuit.nl. Boumans: "De behoefte van ambtenaren om met elkaar in contact te zijn bestaat zeker, en een online netwerk is bij uitstek interessant voor ambtenaren die bijvoorbeeld vanwege de geografische ligging van hun gemeente minder makkelijk aanwezig kunnen zijn bij de offline georganiseerde netwerkevenementen."

Eenvoudig contact

Overheidscircuit.nl is erop gericht het contact tussen ambtenaren te vereenvoudigen en te stimuleren. Alle Nederlandse ambtenaren kunnen elkaar berichten sturen, deelnemen aan discussies, open of besloten groepen vormen en chatten. Daarnaast heeft Overheidscircuit.nl een evenementenoverzicht voor alle evenementen van ambtenarennetwerken en andere overheidsorganisaties.

"Wij merken in de markt dat ambtenaren grote behoefte hebben om met elkaar in contact te komen. Online netwerken bieden hier veel mogelijkheden toe. Daarom bieden wij als VNU Media een professioneel netwerk voor alle ambtenaren", aldus Quintin Schevernels, Publishing Director Online bij VNU Media.

Partners

Overheidscircuit.nl is opgericht door InOverheid.nl, onderdeel van VNU Media. Vanaf lancering zijn Ambtenaar van de Toekomst en Stichting Jonge Ambtenaren als partners in het netwerk actief.

Werkbare hyperlinks:

http://www.overheidscircuit.nl

http://www.inoverheid.nl

http://www.ambtenaarvandetoekomst.nl/

http://www.jongeambtenarendag.nl/

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.overheidscircuit.nl