Ingezonden persbericht



P E R S B E R I C H T

Ali B vs Ruud Lubbers op Studie Beurs

Amsterdam, 9 oktober 2008 Met zijn pakkende rapnummers heeft Ali B op woensdag 8 oktober Studie Beurs 2008 officieel geopend. Na het meeswingen op Leipe Mocro Flavour en de bemoedigende woorden van Ali B zelf betraden scholieren de beurs. De opening van het door Malmberg georganiseerde Studie Beurs was hiermee een groot succes.

Vandaag tijdens het congres 'Naar een betere wereld' hebben 3 scholieren een prijs in ontvangst genomen voor hun antwoord op de vraag 'Wat zou je doen als minister president om de wereld duurzamer te maken? Niemand minder dan Ruud Lubbers, mede- initiator van Earth Charter, reikte de prijzen uit. Tweehonderdvijftig scholieren hebben hiervoor essays ingeleverd. Winaars waren Anne- Wil Huisman, Lotte Groesz en Kimberly van der Willik van het Dalton Lyceum Barendrecht en UniC Utrecht.

Vandaag, donderdag 9 oktober wordt het (V)mbo LOB Congres georganiseerd op Studie Beurs. Het thema van dit congres is 'Motivatie'.

Studie Beurs
Studie Beurs, 8 t/m 11 oktober Jaarbeurs Utrecht, is het grootste landelijke evenement voor studie- en beroepskeuze en biedt scholieren en studenten de mogelijkheid zich te oriënteren op de mogelijkheden voor hun verdere loopbaan in binnen- én buitenland. Meer informatie en vooraanmelding via www.studiebeurs.nl

****Einde persbericht****