Persbericht

9 oktober 2008

Lexmark verbetert productiviteit in draadloos kantoor met nieuwe All-In-Ones

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) introduceert twee nieuwe inkjet All-In-Ones in de Professional Serie: de X4975ve en de X7675. Deze All-In-Ones maken het voor klanten eenvoudig en betaalbaar om draadloos te printen in de kantooromgeving. De nieuwe All-In-Ones zijn speciaal ontworpen voor kleine bedrijven en thuiskantoren.

Onderzoek van Lexmark laat zien dat in het SOHO-segment steeds meer gebruik wordt gemaakt van draadloze netwerken om efficiëntie en productiviteit te verhogen en operationele kosten te verlagen , zegt Danny Molhoek, General Manager Benelux van Lexmark. De nieuwe All-In-Ones in de Professional Serie zijn eenvoudig te bedienen, optimaal te integreren in het mobiele en draadloze kantoor en verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

Uit onderzoek van MarketTools*, uitgevoerd in opdracht van Lexmark, is naar voren gekomen dat zakelijke gebruikers de printkwaliteit (23 procent) en betrouwbaarheid van de printer (21 procent) als belangrijkste criteria zien bij het kiezen van een printer. Gekeken naar specifieke mogelijkheden en functionaliteit worden hoog-rendement cartridges (42 procent) en kopieermogelijkheden (28 procent) het meest genoemd. Verder gaf 44 procent van de ondervraagden aan dagelijks te printen.

De resultaten uit dit onderzoek zijn meegenomen in de ontwikkeling van de Professional Serie All-In-Ones. Naast draadloze verbindingsmogelijkheden** bieden de printers onder meer hoog-rendement cartridges, evercolor2-inkt en de functie geïntegreerd dubbelzijdig printen. Dit levert niet alleen voor de gebruiker, maar ook voor het milieu besparingen op.

De draadloze All-In-Ones in de Professional Serie worden geleverd met vijf jaar omruilgarantie*** aan huis en levenslange telefonische technische ondersteuning.

Met de introductie van de X4975ve en X7675 kent Lexmark s Professional Serie in totaal vier printers die special ontworpen zijn voor het SOHO-segment. De twee nieuwe

All-In-Ones worden toegevoegd aan het bestaande assortiment van betaalbare kwaliteitsproducten die reeds in de winkel verkrijgbaar zijn.

Specificaties en prijzen

De Lexmark X4975ve heeft een drie-in-één functionaliteit (printen, kopiëren en scannen), heeft een draadloze en ethernetverbinding, kan dubbelzijdig printen, heeft een groot 2.4-inch kleuren LCD-scherm en bevat een 25-pagina automatische documentinvoer. Met de X4975ve kunnen per minuut 30 pagina s in zwart en 27 pagina s in kleur worden geprint*****. De adviesprijs van de printer is ¬ 179****.

De Lexmark X7675 is voorzien van een vier-in-één functionaliteit (printen, scannen, kopiëren en faxen), heeft een draadloze en ethernetverbinding, kan dubbelzijdig printen, heeft een groot 2.4-inch kleuren LCD-scherm en bevat een 25-pagina automatische documentinvoer. Met de X7675 kunnen per minuut 32 pagina s in zwart en 27 pagina s in kleur worden geprint*****. De adviesprijs van de printer is ¬ 199****.

Voor meer gedetailleerde informatie over één van bovengenoemde producten, bezoek www.lexmark.nl