SDL Tridion tekent partnerovereenkomst met TAKT Systems in Japan


Eerste partner voor Japan lanceert SDL Tridion technologie op de Japanse markt

TOKYO, 20081009 -- SDL Tridion, leider in web content management oplossingen en onderdeel van SDL, leidend leverancier van Global Information Management (GIM) oplossingen, maakt vandaag bekend dat het een overeenkomst is aangegaan met TAKT Systems, een van de meest ervaren lokalisatiebureaus in Japan. TAKT Systems treedt op als zakelijke- en lokalisatiepartner en lanceert de SDL Tridion technologie op de Japanse markt.

De ondertekening van deze eerste partnerovereenkomst in Japan is onderdeel van de bedrijfsbrede strategie om de activiteiten in Japan sterk uit te breiden. Hans de Groot, Vice President Sales Asia Pacific & Middle East van SDL Tridion: "Ons verkoop -, consultancy en support team in Tokyo is sterk gegroeid en samen met deze eerste partner zijn wij stevig in positie om effectief in te spelen op de toenemende kansen in Japan. Webglobalisatie en -lokalisatie ontwikkelen zich hier in hoog tempo. In samenwerking met TAKT Systems met hun uitgebreide ervaring in het lokaliseren van softwarepakketten, kunnen wij onze internationale klanten en potentiële klanten ondersteunen bij de realisatie van hun zakelijke potentieel in Japan."
Sinds de oprichting in 1986, voorziet TAKT Systems in de lokalisatie van software en biedt zij ondersteuning en advies aan financiële en verzekeringsinstanties, productiebedrijven, de farmaceutische industrie en diverse dienstverleners. "Wij zijn zeer verheugd over onze nieuwe samenwerking waarvan veel organisaties in Japan zullen gaan profiteren. Onze lokalisatie-ervaring in combinatie met de hoogwaardige SDL Tridion technologie voorziet in een naadloze oplossing voor de verbetering van het bedrijfsresultaat", zegt Michiyoshi Ishimaru, directeur van TAKT Systems.
De officiële ondertekening van een tweede partnerovereenkomst met DOE, een vooraanstaand interactief bureau in Japan, wordt zeer binnenkort verwacht. Kuniyoshi Mabuchi, directeur van DOE: "Voor Japanse bedrijven nemen meertalige en multi-branded websites in hoog tempo aan belang toe voor de wereldwijde economie. We kijken uit naar het partnerschap met SDL Tridion en hun Web Content Management Systeem dat stevig is verankerd in de Europese markt en ook in Japan een prima oplossing is voor deze bedrijven."





Ingezonden persbericht