Ingezonden persbericht


WLAN "test set" voor de zorgsector beschikbaar

Speciaal voor organisatie die ervaring op willen doen met applicaties op het gebied van draadloze IP technologie heeft Curatec nu een speciale test set beschikbaar. Hiervoor is nog geen compleet WLAN noodzakelijk. Wel kan tegen een zeer sterk gereduceerde prijs spraak, messaging en eventueel video en plaatsbepaling op basis van WLAN worden getest op een kleine schaal en krijgt u antwoord op vragen als:


- Welke toegevoegde waarde betekent dit voor mijn organisatie?
- Wat kan ik wat ik nu niet kan?

- Wat voegt dit toe voor mijn medewerkers?

- Wat voor een besparing levert dit mij op?

- Hoe kan ik mijn dienstverlening verbeteren?

Wanneer de antwoorden op de vragen positief zijn, kunt u het systeem eenvoudig uitbreiden en als basis voor uw gehele organisatie gebruiken.

De startset bestaat uit:


- Een centrale server ten behoeve van messaging en scripting. Deze is helemaal voorgeconfigureerd en kan eenvoudig aangepast worden aan uw situatie.
- Een ESPA interface ten behoeve van koppeling aan uw bestaande omgeving.
- Een IP-BCU. Dit is een contactenunit die op basis van IP gekoppeld wordt met de centrale server. De unit is eenvoudig uitbreidbaar ten behoeve van het schakelen van 230 V, toegangscontrole, et cetera.
- Eén WLAN access point (uiteraard eenvoudig uit te breiden).
- 2 Wireless Messengers (zie illustratie) ten behoeve van uw zorgpersoneel gebaseerd op Wifi/WLAN.

De gehele set draait binnen enkele uren bij u op locatie! Dus geen ingewikkeld, tijdslurpend project.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wiebe de Boer van Curatec wdeboer@curatec.nl of 088-CURATEC (088-2872832).

Over Curatec

Curatec is een jong bedrijf met veel ervaring. De grondleggers, en de medewerkers van het eerste uur, hebben hun sporen verdiend in de verschillende aspecten van de Informatie en Communicatie Technologie (ICT). Met Curatec willen ze die ervaring verder verdiepen door zich specifiek op de zorgmarkt te richten. Een belangrijke drijfveer voor het ontstaan van Curatec is het besef dat techniek in de zorg veelal wordt bepaald door het bouwproces en niet vanuit het zorgproces! Curatec wil hierin verandering brengen. Curatec staat voor innovatieve geïntegreerde oplossingen in de zorg die ondersteunend zijn aan het zorgproces, maar niet het proces bepalen.

Noot voor de redactie,