Ingezonden persbericht


Easynet Global Services opent vestiging in Mumbai, India

Amsterdam, 09 oktober 2008 â¤* Easynet Global Services opent een nieuwe vestiging in Mumbai, India. De opening is onderdeel van de strategie van Easynet om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar beheerde netwerkoplossingen van bedrijven in Azië. De opening van het nieuwe kantoor in Mumbai (voorheen Bombay) volgt op de opening van een kantoor in Hongkong, China, vorige maand -- in september 2008. Het nieuwe kantoor biedt snelle lokale ondersteuning voor beheerde bedrijfsnetwerken en voor hosting- en telepresence-klanten.

India beschikt over een van 's werelds snelst groeiende economieën. Het land vertegenwoordigt een markt met een gigantisch groeipotentieel. Het bruto binnenlands product (bbp) groeide in augustus 2007 met 9,1 procent en bedroeg zo'n één biljoen dollar. De enorme consumentenmarkt in India, de hoge groeicijfers, lage loon- en productiekosten en verbeterde infrastructuur maken van dit land een van de meest aantrekkelijke markten ter wereld voor Easynet-klanten.

'Onze klanten waarderen ons doordat we wereldwijde netwerken en tegelijkertijd lokale ondersteuning vanuit onze regiokantoren kunnen leveren', zegt Moe Kadri, directeur Business Development bij de Mumbai-vestiging van Easynet. 'Door regelmatig contact met onze klanten weten we dat India een belangrijk strategisch gebied is voor Easynet. Door hier een kantoor te openen, kunnen we onze klanten de best mogelijke ondersteuning bieden.'

###
Over Easynet
Easynet is een internationale aanbieder van managed netwerken en hostingdiensten, en levert uitstekende managed oplossingen aan middelgrote en grote ondernemingen. Easynet heeft een uitgebreide nationale en internationale netwerk- en hostinginfrastructuur, en onderscheidt zich door een uitmuntende klantenservice. De benadering van Easynet is gebaseerd op professionele expertise in het begrijpen, ontwerpen, leveren en beheren van klantgerichte oplossingen, op het vermogen tot succesvolle samenwerking met partners en op aandacht voor kwaliteit. Easynet werkt momenteel in geheel Europa en heeft tevens vestigingen in Sjanghai en Hongkong, China. En nu ook in Mumbai, India. Dankzij deze inspanningen zijn de klanten van Easynet haar grootste voorstanders; voorbeelden zijn Ford Motor Company, Kia Motors, Calor, Tchibo en Kellogg Italia.

Easynet is onderdeel van de British Sky Broadcasting-groep met een totale marktwaarde van meer dan 15,3 miljard euro. Ga naar www.easynet.nl voor meer informatie.



Ingezonden persbericht