Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 7 oktober 2008

SOPHIE EN FILEMON SERVEREN ONTBIJT OP DE NATIONALE FILEVRIJE DAG AAN AUTOMOBILISTEN OP A2

Sta je op donderdagochtend 9 oktober toch op de A2 in de file? Of heb je juist eindelijk een keer geen file en daarom tijd over? Kom dan langs bij Sophie en Filemon voor het enige echte heerlijke SoFILEmon ontbijt! De twee BNN'ers staan op de Nationale Filevrije dag langs de A2 bij afslag Ruwiel (Breukelen) klaar met een ontbijtje voor iedereen die op dat moment in de buurt is. Dus rij je op donderdag tussen 7 en 9 uur 's ochtends voorbij? Laat Sophie en Filemon je dan trakteren op een gratis ontbijt en word dan meteen BNN-lid bij de BNN-winkelwagen.

Op donderdag 9 oktober komt Nederland in actie tegen de eindeloze files. De ANWB roept iedereen op om op die dag slimmer te reizen, de spits te mijden en simpele en ludieke acties te verzinnen om zo files te voorkomen. BNN geeft hier gehoor aan en komt met een ledenwerfactie: het SoFILEmon-ontbijt. BNN-presentatoren Filemon en Sophie delen op donderdagochtend tussen 7 en 9 uur langs de A2 bij afslag Ruwiel ontbijtjes uit aan mensen die toch in de file staan, of aan mensen die juist tijd over hebben omdat ze niet in de file staan.

De SopFILEmon-actie is onderdeel van de ledenwerfcampagne van BNN. BNN wil namelijk doorgroeien! BNN heeft meer ideeën en wil meer programma's maken dan op dit moment als B-omroep mogelijk is. Daarom zet BNN zichzelf te koop. Met de ledenwerfcampagne 'Koop Dit, Word Lid' kan iedereen, door lid te worden voor ¤ 5,73 per jaar, een stukje van BNN en haar programma's kopen. Op bnntekoop.nl is van alles te koop: van de kalender van Dennis met echtheidscertificaat tot Lama-DVD's. En van een origineel Spuiten en Slikken T-shirt tot Try Before You Die condooms.

Meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Laura Muscas, tel: 035-6555321, laura.muscas@bnn.nl