Dinner4Eight, singles ontmoeten en heerlijk eten


AMSTERDAM, 20081009 -- Dinner4Eight introduceert een nieuwe manier van dating. Groepjes van acht singles kunnen elkaar op verschillende locaties en diverse avonden in de week ontmoeten. Singles kunnen zich inschrijven via de website en vervolgens op beschikbare diners. Dinner4Eight verzorgt de matching zodat een groep van 4 vrouwen en 4 mannen elkaar kan leren kennen en bovendien overheerlijk kunnen dineren.

Het grote voordeel is dat je geen profiel of foto op internet hoeft te plaatsen en dat je in plaats van één single, een keuze hebt uit 4 singles. Zelf kiezen en selecteren, een tijdrovende en soms lastige klus, is ook niet meer nodig. Dit verzorgt Dinner4Eight namelijk voor je. Het uitgangspunt van Dinner4Eight is in eerste instantie een gezellige avond waar de deelnemers nieuwe vrienden maken of je misschien wel een partner vinden.

Het idee is ontstaan tijdens de zoveelste date van één van de oprichters. Vol verwachting ontmoet je die ene, uitgekozen uit vele profielen en reacties via een datingsite. En bijna elke keer loopt dit uit op een tegenvaller. Je hebt een foto en een profiel, de rest verzint men er simpelweg bij. Met als gevolg dat het prachtig geschreven profiel niet klopt met de werkelijkheid of verwachting. Veelal is de bijgevoegde foto ook nog eens van 10 jaar terug! Het idee om met een groepje gelijkgestemde singles gezellig te gaan eten en kennis te maken is veiliger en je hebt een keuze uit 4 kandidaten in plaats van slechts één! Zit er niets voor je bij dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad en misschien een leuke vriendschap gescoord.

Tijdens de startfase kwam Dinner4Eight erachter dat een dergelijk concept bestaat in Amerika en Australië waar het een succes is. Zelfs Oprah Winfrey heeft er aandacht aan besteed. In Nederland is deze vorm van ontmoeten nieuw.

Dinner4Eight probeert te matchen naar leeftijd en interesses. Uiterlijk is van ondergeschikt belang. De Dinner4Eight staf maakt persoonlijk kennis met nieuwe leden middels een uitgebreide telefonische intake. Lange vragenlijsten invullen hoeft dan niet meer.

Per bemiddeling van één diner zijn de kosten ¤ 29,00 - afhankelijk van het dinerpakket -, exclusief het diner en de drankjes. Het restaurant zorgt ervoor dat iedereen betaalt voor wat hij of zij eet of drinkt. Het welkomstdrankje wordt aangeboden door Dinner4Eight.

Voor meer informatie: www.Dinner4Eight.nl