Wijnsterren.nl verkoopt 22-karaats gouden bubbels


Gold Cuvée is de enige mousserende wijn ter wereld met 22-karaats goud verwerkt in de drank

WIJDENES, 20081009 -- Gold Cuvée is de enige mousserende wijn ter wereld met 22-karaats goud verwerkt in de drank, voor iedereen die altijd al eens goud in combinatie met bubbels heeft willen drinken. Deze exclusieve pinot blanc was tot voorheen alleen te verkrijgen in Engeland bij het gerenommeerde warenhuis Harrods. Nu is hij ook exclusief bij Wijnsterren Gold Cuvée online te bestellen.

Gold Cuvée is een frisse, gemêleerd droge wijn gemaakt van pinot blanc druiven en is bereid volgens de methode traditonel (de bereidingswijze van champagne). Het meest bijzondere aspect aan deze mousserende wijn is uiteraard het drinkbare goud.
Eeuwen geleden maakten adel en vorsten gebruik van goud in hun dranken om hiermee hun rijkdom toonbaar te maken. Verschillende health centres maken hier tot op de dag van vandaag nog steeds gebruik van, vanwege de vermeende therapeutische werking van goud.
Eerder was Gold Cuvée in Engeland enkel verkrijgbaar bij warenhuis Harrods. De wijn verkreeg veel publiciteit in wedding magazines en bladen als The Sunday Express, She, Fresh, Bath Life, Hotel Business en Full House.

Wijnsterren.nl
Naast de Gold Cuvée heeft Wijnsterren.nl tevens een zeer breed assortiment bijzondere & exclusieve wijnen uit verschillende landen.
Alles op het gebied van wijngeschenken & accessoires vindt men op onze Wijnsterren-geschenken website.