Jasper van de Stouw (Olympia '28) wint AB OOST FREE KICK COMPETITIE

09/10/2008 22:04

Upstream Advertising B.V.

Donderdag 21.45 uur schoot Jasper van de Stouw onder grote belangstelling in de Grolsch Veste de winnende vrije trap achter Patrick Lodewijks. Hij mag zich hierdoor een jaar lang de vrijetrappen specialist van Oost-Nederland noemen. Tevens won hij 10.000 euro voor zijn vereniging Olympia '28. Frank van Binsbergen (VV Rheden) werd tweede en ontving een spelersmuur voor zijn vereniging.

Clinic Pierre van Hooijdonk

In het kader van haar 45 jarig bestaan organiseerde AB Oost een vrije trappen competitie tussen 64 amateur voetbalverenigingen in het oosten van het land.

De 64 winnaars hebben na een uitgebreide clinic van Pierre van Hooijdonk via een knock out competitie gestreden om de titel. Vakkundig gepresenteerd door Toine van Peperstraten, Bert van Losser en René Eijkelkamp.

Deze strijd en een weergave van de interne competities zijn terug te zien op RTV Oost en Drenthe en Omroep Flevoland en Gelderland. Kijk voor de exacte tijden op www.aboostfreekickcompetitie.nl

Voor meer info check www.aboostfreekickcompetitie.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.aboostfreekickcompetitie.nl