Gemeente Dongeradeel



---

Met Fawaka naar Marco Borsato!

Voor jonge mantelzorgers in Friesland is er de organisatie FAWAKA. Deze organisatie richt zich op alle jonge mantelzorgers in de provincie in de leeftijd van 10 tot ongeveer 20 jaar. Eén op de tien kinderen of jongeren in Friesland groeit thuis op met een ziek familielid. Bijvoorbeeld met een chronisch zieke moeder, gehandicapte broer, vader met een psychische ziekte, zusje met kanker of een ouder met een ernstige verslaving.

Regelmatig organiseert Fawaka ontmoetingsactiviteiten en binnenkort staat er wel een heel bijzondere op het programma. Fawaka mag namelijk 10 kaartjes verdelen voor het eerste Wit Licht concert van Marco Borsato op vrijdag 10 oktober 2008 in het Gelredome in Arnhem! Aangeboden door de verzekeringsmaatschappij Unive.

Ben jij jonge mantelzorger, 14 jaar of ouder en wil jij ook mee? Stuur dan een mail naar Fawaka en vertel welke ideeën jij hebt om in de toekomst met Fawaka te doen. Wie weet wordt de door jouw bedachte activiteit georganiseerd en win je ook nog kaartjes voor Marco Borsato! Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Voor vervoer en begeleiding wordt gezorgd!

Mail je ideeën voor 7 september 2008 naar info@fawaka.nu of stuur een briefje naar Fawaka, Oranjewal 28, 9101 JV in Dokkum.