Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 10-10-2008

Twee arrestaties na vernielingen

MOERDIJK: De politie heeft op de Steenweg een 18 en 20-jarige man uit Fijnaart opgepakt. Ze worden verdacht van plegen van vernielingen. Agenten troffen beide mannen aan op de Steenweg. De twee mannen stonden bij een lantaarnpaal waar de afdekplaat vanaf was geschroefd. Uit onderzoek bleek dat ze gereedschap bij zich hadden waarmee de plaat verwijderd kan worden. Het gereedschap is in beslag genomen. Verder bleek dat ze onder invloed waren vanwege hun rooddoorlopen ogen. De mannen zijn aangehouden. De 18-jarige man kon geen geldig identiteitsbewijs overhandigen. De mannen zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Man aangehouden voor mishandeling

BERGEN OP ZOOM: Vrijdagochtend rond 02.15 uur heeft de politie een 18-jarige man uit Bergen op Zoom opgepakt in zijn woning voor
mishandeling van zijn ex-vriendin. De vriendin wilde nogmaals
duidelijk maken dat de relatie beeindigd was. Dit resulteerde in een woordenwisseling en liep uit op een handgemeen. De man zou de
20-jarige vrouw geslagen en geduwd hebben. Agenten hebben de man in zijn woning aangehouden. De vrouw deed aangifte van mishandeling.

Man opgepakt voor diefstal weidepalen

NISPEN: De politie heeft donderdagavond rond 21.00 uur op de
Broekakkerstraat een 35-jarige Belg opgepakt voor diefstal. De politie werd gewaarschuwd en agenten zijn naar de plaats gereden. Daar gaf de benadeelde aan dat een familielid de palen gestolen zou hebben. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Winkeldieven aangehouden in Bergen op Zoom en Roosendaal

BERGEN OP ZOOM: Op de Zuivelstraat heeft de politie omstreeks 16.00 uur een 27-jarige man uit Bergen op Zoom opgepakt voor winkeldiefstal. Een medewerker van de speelgoedwinkel herkende de verdachte. Hij zou een dag eerder een cd-speler hebben gestolen uit de winkel. De medewerker heeft de man overgedragen aan de politie. De verdachte verzette zich tegen de aanhouding. Op heb bureau bekende bekende hij de diefstal. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

ROOSENDAAL: Een 73-jarige vrouw uit Roosendaal is donderdagmiddag rond 13.45 uur in een warenhuis opgepakt voor winkeldiefstal. Ze stopte enkele gehaktballen in haar tas en rekende deze niet af bij de kassa. Ze is aangehouden en kreeg een bekeuring van 130,- mee.

Politie onderzoekt bedrijfsinbraken

OUDENBOSCH: De politie onderzoekt een inbraak bij een bouwbedrijf aan de Klinkstraat die in de nacht van donderdag op vrijdag heeft
plaatsgevonden. Er is circa 500 meter kabel buit gemaakt. Afgelopen dinsdag is er ook ingebroken bij dit bedrijf. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden. De politie roept getuigen op zich te melden via het nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0900-7000.

BERGEN OP ZOOM: Vanmorgen omstreeks 07.00 uur werd een inbraak ontdekt bij een horecagelegenheid aan de Balsedreef. De daders hebben o.a. een deel van de drankvoorraad, voedsel en een printer meegenomen. Er wordt technisch onderzoek verricht.

Auteur
Eefje Klijberg