Sebes schrijft Bestseller

08/08/2008 10:56

Sebes & Van Gelderen

Op 10 oktober verschijnt het boek 'Bestseller' van Paul Sebes , precies 10 jaar na de oprichting van zijn literair agentschap. 'Bestseller' wordt een boek vol tips en belevenissen van 's Neerlands bekendste literair agent.

In 'Bestseller' vertelt Paul Sebes openhartig over wat hem bij de beoordeling van de berg manuscripten die hij jaarlijks binnenkrijgt allemaal beïnvloedt. Maar, zo zegt Sebes, 'het gaat in dit boek niet alleen over de stijl, de sfeer of de spanning in een literair werk. Ik wil ook laten zien wat de meest gemaakt fouten zijn als debutanten op zoek gaan naar een uitgever en wat er achter de schermen van het boekenvak gebeurt. Kort samengevat: verbeter je manuscript en je presentatie.'

Naast eigen adviezen schermt Sebes regelmatig met tips van andere bekende en erkende auteurs. Auteurs als Thomas Rosenboom, Manon Uphoff, Connie Palmen, Kristien Hemmerechts, Tommy Wieringa en nog vele anderen passeren de revue.

Paul Sebes (1965) is bijna 20 jaar werkzaam in het boekenvak. Hij begeleidt tientallen nieuwe auteurs, bedenkt literaire PR-campagnes, bemiddelt bij commerciële opdrachten voor bijna alle bekende schrijvers van Nederland (onder de naam BoekEenSchrijver.nl) , en geeft workshops en cursussen 'Literair Debuteren'.





http://www.BoekEenSchrijver.nl